Back to Question Center
0

Semalt: Hoe u uw WordPress-site kunt beschermen met Wordfence-beveiliging

1 answers:

Tot nu toe wordt WordPress beschouwd als het meest bekende en meest gebruikte contentbeheersysteem. Maar we kunnen het feit niet negeren dat het niet accuraat en veilig is omdat veel kwaadwillende aanvallers werken aan manieren om uw sites te penetreren en in grote mate uw systemen te beschadigen. Als u een website hebt gebouwd of al een bedrijf hebt, is het belangrijk om uw webpagina's te beschermen en wat technieken op dit gebied te leren.

De veiligheid en roem van Wordpress zijn handig, en er zijn tal van hulpmiddelen die zijn ontworpen om u te helpen uw sites van boven naar beneden te beveiligen - used metal chairs for sale. Wordfence Security is een dergelijk systeem dat de bescherming van uw site garandeert, en hier zal Julia Vashneva, een topspecialist van Semalt , u vertellen hoe u er het best gebruik van kunt maken.

Introductie van de plug-in Wordfence-beveiliging

De plug-in Wordfence Security is door slechts een paar mensen geïnstalleerd en is een volledig uitgeruste WordPress-plug-in. Het kan worden gevonden in de plug-insectie van WordPress en stelt gebruikers in staat om hun sites te beheren. Ze kunnen de veiligheid van hun sites garanderen met behulp van deze plug-in omdat deze een aantal functies heeft en een overweldigende respons van de vorige gebruikers heeft gekregen. Het wordt geleverd met een handvol opties en kenmerken om aan je verwachtingen te voldoen.

Basiskenmerken

Met deze plug-in kunt u de WordPress-sites scannen op mogelijke kwetsbaarheden, bots, virussen en malware. Het waarschuwt de gebruikers via e-mail als er een aantal bedreigingen de hele dag opduiken. Het biedt ondersteuning met geavanceerde inlogfuncties en beveiligingsmaatregelen. Last but not least, deze plug-in kan alle IP-adressen blokkeren die er verdacht uitzien en nep-verkeer naar uw sites sturen..

Stel de Wordfence Security-plug-in in

Het is eenvoudig om de plug-in Wordfence Security in te stellen. Hiervoor moet je een paar dingen in gedachten houden:

1. Het eerste is om de inlogbeveiligingsmaatregelen vast te stellen. U kunt dit proces starten door op de Wordfence-plug-in te klikken en deze te activeren. Hier zou je het gedeelte Basisopties moeten vinden en het vakje aanvinken om de beveiliging in te schakelen. Als u het eenmaal hebt ingeschakeld, moet u er rekening mee houden dat het wachtwoord niet kan worden gewijzigd, dus u hoeft het niet meerdere keren te proberen. Als u dit doet, wordt uw site waarschijnlijk tijdelijk of permanent geblokkeerd.

2. Het tweede ding is het regelmatig uitvoeren van de scan van uw site. Meestal negeren mensen het scannen van hun sites, en dit is waar de hackers het meest worden geactiveerd. Met de Wordfence-scan kunt u uw site in het algemeen controleren en kunt u eventuele kwaadaardige zaken en infectieuze patronen verwijderen.

3. De derde en laatste stap is het instellen van beveiligingsmeldingen voor de toekomst. Hiervoor moet je naar het beveiligingswaarschuwingsgedeelte in Wordfence Security gaan. U moet dit inschakelen en uw e-mail-ID invoegen waar u meldingen over beveiligingsproblemen wilt ontvangen.

Conclusie

WordPress-beveiliging mag nooit als vanzelfsprekend worden beschouwd. Als professionele website-eigenaar is het uw verantwoordelijkheid om van alle soorten malware en bots af te komen als u de positie van uw site op internet wilt verbeteren.

November 29, 2017