Back to Question Center
0

Semalt: hoe websites blokkeren op Chrome met 4 uitbreidingen

1 answers:

Het blokkeren van websites kan een nuttige maatregel zijn voor een groot aantal internetgebruikers. Er zijn veel manieren waarop mensen websites blokkeren op hun computers. Mensen wijzigen bijvoorbeeld bestandshosts op machines om ze om te leiden naar onbekende URL's. Andere mensen gebruiken gespecificeerde DNS-servers met ingebouwde firewall voor ouderlijk toezicht - dondolo giardino prezzie. In sommige toepassingen wilt u mogelijk sommige websites blokkeren op browserniveau. Er zijn tal van manieren waarop u websites uit uw browser kunt blokkeren, waarvan de meeste extensies bevatten.

In dit SEO-artikel biedt Igor Gamanenko, een topexpert van Semalt , hier enkele van de Chrome-browserextensies waarmee u websites kunt blokkeren:

1. Persoonlijke blokkeerlijst (door Google)

Deze add-on kan ervoor zorgen dat een browser websites blokkeert direct vanaf de antwoorden op de zoekopdracht. Persoonlijke blokkeringstoewijzing wordt gemaakt door het Google-bedrijf, wat de geldigheid van het effect aangeeft. Nadat u deze extensie hebt geïnstalleerd, kunt u een website rechtstreeks vanuit de zoekresultaten van die specifieke website blokkeren. U kunt een lijst maken van de domeinen en sites die u wilt blokkeren via de Google-SERP's. Om deze sites te beheren, kunt u klikken op de persoonlijke blokkeerlijst-extensie en de websites verwijderen die beschikbaar zijn op uw blokkeerlijst.

2. Block Site

Deze extensie helpt een gebruiker een specifieke lijst met websites die u moet blokkeren te blokkeren. In tegenstelling tot de Persoonlijke blokkeringsextensie, moet u handmatig de websites toevoegen die u van plan bent g uit hun zicht te blokkeren..Deze extensie heeft een wachtwoord dat kan zorgen voor een kinderslot. U kunt hier onnodig gebruik voorkomen. Na de installatie kunt u de Block Site Extension beheren door op het pictogram op het scherm te klikken. U kunt hier omleidingen instellen of zelfs de installatie ongedaan maken.

3. StayFocusd

Deze Chrome-extensie blokkeert sommige websites door u in staat te stellen uw sessieduur in te stellen. U kunt bijvoorbeeld de hoeveelheid tijd instellen die u op een bepaalde site moet doorbrengen. Deze add-on maakt het ook mogelijk om een ​​lijst te maken van de websites die u wilt blokkeren. U kunt de nucleaire optie gebruiken om de toegang tot de website volledig te blokkeren.

4. tinyFilter

Deze tool is gratis. Het biedt tal van website monitoring-diensten op het internet. TinyFilter kan een gebruiker helpen beledigende inhoud te blokkeren in de browser van een computer. Er is ook een wachtwoord om de firewalls te vergrendelen evenals aspecten van ouderlijk toezicht van de browser. U kunt de toegang tot deze add-on beperken met behulp van het wachtwoord, waardoor de partijen die het kunnen configureren, worden beperkt. Vorm zijn optiemenu; u kunt op het browserpictogram klikken om de geblokkeerde website handmatig te beheren.

Conclusie

U kunt op verschillende manieren de controle over uw browsertoegang krijgen. Een van de meest effectieve manieren om uw Chrome-browser te beheren, is via extensies. Browserextensies zoals Block Site helpen om de toegang van sommige URL's uit uw browser te beperken. U kunt bijvoorbeeld een lijst maken met de websites die u niet wilt bezoeken. Het is ook mogelijk om sommige wachtwoorden op deze extensies te automatiseren om te voorkomen dat kinderen uitsluitingen maken. Dit SEO-artikel kan u helpen bij het installeren van de beste Chrome-add-on om de toegang tot de website in uw Chrome-browser te regelen.

November 29, 2017