Back to Question Center
0

Semalt onthult soorten SEO die elke marketeer moet weten

1 answers:

Elk bedrijf heeft voldoende online aanwezigheid nodig om klanten van internet te maken. Voor de meeste commerce-setups geven mensen de voorkeur aan digitale marketing en andere online procedures die een merk blijvend zichtbaar maken voor het publiek en uiteindelijk een gewillige koper aantrekken. Webmasters gebruiken verschillende methoden die helpen dit proces met succes te laten verlopen. Sommige van de digitale marketingmethoden kunnen Social Media Marketing omvatten, evenals traditionele technieken zoals contentmarketing.

In andere gevallen stelt Frank Abagnale, de klantensuccesmanager van Semalt , voor om gebruik te maken van zoekmachine-optimalisatie om verkeer te krijgen van mensen die online naar artikelen zoeken.

Search Engine Optimization is een digitale marketingmethode die nauw aansluit bij contentmarketing - best australian super funds. In deze benadering wil de webmaster bezoekers van de website trekken van mensen die zoeken naar de items in een aantal van de conventionele zoekmachines. Door de toepassing van verschillende technieken is het mogelijk om uw website hoog te laten scoren op de pagina's met zoekresultaten van zoekmachines, waardoor uw website een aantal voordelen heeft. SEO is een gecompliceerde procedure en kan verschillen in uitvoering. Het is bijvoorbeeld mogelijk om vuile trucs uit te voeren en het zoekmachine-algoritme te misleiden om uw website illegaal te rangschikken. Er zijn veel soorten SEO. Deze typen kunnen al dan niet schadelijke gevolgen hebben voor de gebruiker of de persoon die ze gebruikt. In andere gevallen halen bedrijven enorme winsten uit de werken en successen van elk van de hackmethoden.

Witte hoed SEO

Bij dit type zoekmachineoptimalisatie worden alle legitieme technieken gebruikt waarmee een SERP-algoritme uw site hoog kan positioneren. White hat SEO maakt gebruik van technieken zoals zoekwoordenonderzoek en betaalde advertenties voor een hoge zichtbaarheid van zoekmachines op de doelgroep De meeste bedrijven hebben baat bij het gebruik van white hat SEO omdat het een langetermijnvoordeel heeft en een langdurige relatie met de klanten in stand houdt.

Black Hat SEO

Deze methode probeert het zoekmachine-algoritme voor de gek te houden om de website als eerste te rangschikken. Sommige methoden kunnen hier goed zijn, maar andere introduceren in de meeste gevallen oneerlijke concurrentie, gebruikers worden geconfronteerd met momenten van down-tijden en straffen op de zoekmachines. Deze methoden kunnen technieken omvatten zoals het vullen van zoekwoorden en het toepassen van negatieve SEO op een concurrent.

Grijze hoed SEO

Zo veel als er witte hoed en zwarte hoed SEO is, is het ook mogelijk om een ​​grijs gebied ertussen te hebben. Er zijn enkele digitale marketingtechnieken die zich kunnen kwalificeren als zowel witte hoed als zwarte hoed. Deze methoden vormen de grijze hoed SEO-technieken. Je moet goed opletten bij het toepassen van deze methoden, omdat je een penalty kunt krijgen van de zoekmachines.

Conclusie

Er zijn veel methoden die eCommerce-ondernemers kunnen gebruiken om websites te rangschikken. In de meeste gevallen omvatten deze methoden technieken die de zichtbaarheid van een site vergroten. Het is essentieel om te weten welk type SEO voor uw website moet worden gebruikt, omdat deze technologieën verschillende resultaten kunnen opleveren met betrekking tot de prestaties van uw marketingtechnieken. Je kunt ook zware straffen vermijden, zoals de-indexering.

November 29, 2017