Back to Question Center
0

Semalt over soorten inhoud nuttig bij het stimuleren van SEO Rankings

1 answers:

Online marketeers waarderen de noodzaak om een ​​aantrekkelijke en ogenschijnlijk fris ogende website te behouden wanneer ze proberen potentiële klanten te bereiken. De beste manier om dit te doen, is door ervoor te zorgen dat uw website nieuwe en nieuwe inhoud bevat. Deze techniek houdt niet alleen het webverkeer in stand, maar duwt de website ook hoger in de SEO-ranglijst.

Niettemin, gewoon of liever blind schrijven en uploaden van artikelen voor rangschikking, zal je nergens brengen. Als u een bewijs van dit feit nodig hebt, overleg dan met SEO-experts en webbeheerders. Web inhoud voor SEO doeleinden moeten gestructureerd en foutloos zijn - marketing direto x indireto. Voordat we ons gaan bezighouden met SEO-inhoud , moet je in feite informeren naar de soorten beschikbare inhoud. Toen de SEO-praktijk relatief nieuw was en zoekmachines niet zo slim waren als vandaag, zouden enkele eenvoudige alinea's of een blog op een verkoopwebsite uw ranglijst aanzienlijk kunnen verbeteren. Helaas zijn die dagen voorbij en is de inhoud van SEO uitgegroeid tot een complete industrie. In dit artikel geeft Andrew Dyhan, de Semalt expert, een diepgaande informatie over de soorten en het gebruik van SEO-inhoud. Ze omvatten:

Video's - Ze zeggen dat content de koning is. Welnu, video's zijn een keizer. Gebruikers van de website vinden het eentonige blogs en lange paragrafen van informatie. Om deze uitdaging te doorbreken, informatie op websites wordt omgezet in gedetailleerde video's. In deze video's gebruiken marketeers hun expertise om hun goederen en services te beschrijven en demonstreren. Deze praktijk is zelfs geëvolueerd naar het hosten van live videosessies waarbij de verkoper of marketeer beraadslaagt over vragen die zijn gesteld vanuit een online publiek. Video's zijn tegenwoordig populair omdat de meeste consumenten het grootste deel van hun tijd online doorbrengen en net als bij het kijken naar een film, is een verkoopvideo even interessant en aanstekelijk.

Infographics - Dit was een zeer nuttig hulpmiddel, zelfs in de tijd van traditionele marketing. Afbeeldingen en woordbeschrijvingen worden effectief ontworpen en gerangschikt op een manier die naadloos vloeit en het idee of concept naar de doelmarkt doorstuurt zonder de noodzaak voor verdere uitleg van een derde partij. Infographics vertrouwen op een hoog niveau van creativiteit om te slagen; vandaar dat het de inbreng van een getalenteerd ontwerpteam vereist. Maar maak je geen zorgen, er zijn online genoeg hulpmiddelen voor het maken van infographic beschikbaar om je te helpen. Deze hulpmiddelen zijn ook snel en nauwkeurig. De enige zorg met infographic is dat zoekmachines nog steeds afbeeldingen moeten scannen of lezen en dat je Alt-tags aan de afbeelding moet toevoegen, zodat deze door zoekmachines als inhoud kunnen worden opgepikt.

Gastblogs - Ja, gastblogs zijn nog steeds relevant en nuttig. Vergeet de slechte blogtraining voor bezoekers die SEO een slechte reputatie heeft opgeleverd. In die tijd dachten mensen dat ze het systeem konden bedriegen door alleen maar content te spammen om de backlinks te vergroten. Tegenwoordig moeten gastblogs feitelijke, relevante en boeiende inhoud bevatten die gebruikers nuttig vinden. Elke blog moet de autoriteit hebben van een goed onderzocht onderwerp, zodat wanneer gebruikers het online kunnen delen, het interesse genereert en websiteverkeer .

November 29, 2017