Back to Question Center
0

Semalt: pop-ups blokkeren in Chrome

1 answers:

Als u veel tijd op internet doorbrengt, komt u waarschijnlijk vervelende en merkwaardige advertenties tegen in de vorm van pop-ups, banners en advertenties voor automatisch afspelen. Max Bell, de Semalt Customer Success Manager, legt uit dat al deze advertenties vrijwel onvermijdelijk zijn, maar het is mogelijk om actie te ondernemen om ze allemaal te ontwijken.

Blokkeer de pop-upadvertenties in Chrome met een browserinvoegtoepassing:

Hoewel verschillende ad-blocking-plug-ins kunnen worden gebruikt met Google Chrome, is Adblock Plus de beste plug-in. Het werkt stil op de achtergrond van uw browser en zorgt ervoor dat de advertenties u niet irriteren. Als u Firefox gebruikt, kunt u deze plug-in niet gebruiken - diferencias y similitudes entre camara analoga y digital. Sommige andere vergelijkbare plug-ins zijn echter beschikbaar voor Firefox-gebruikers. U hoeft Adblock Plus alleen maar te downloaden en te installeren en vergeet niet om het te activeren. De plug-in zal worden geïntegreerd met uw Chrome-browser, waardoor wordt voorkomen dat pop-ups gedurende een aantal dagen worden weergegeven.

Wat is Adblock Plus?

Zoals eerder vermeld, Adblock Plus is een plug-in die kan worden geïntegreerd met uw Google Chrome-browser. Open het in uw Chrome-browser en bezoek de Chrome Web Store, gevolgd door de Adblock Plus-extensiepagina. Hier ziet u een blauwe knop in de rechterhoek met de tekst Toevoegen aan Chrome..U moet op die optie klikken en de extensie wordt automatisch gedownload. Eenmaal volledig geactiveerd, hoeft u uw Windows- of webbrowser niet opnieuw op te starten, omdat Adblock Plus op zichzelf gaat werken. Deze extensie voegt een klein rood gekleurd teken toe in de rechterhoek van uw browser. U kunt op elk gewenst moment erop klikken en de gegevens bekijken over welke advertenties zijn geblokkeerd in uw browsers. U kunt ook bepaalde websites of volledige pagina's deblokkeren en de getargete advertenties wijzigen in het gedeelte Opties.

Adblock Plus kan bepaalde inhoud niet gebruiken, afhankelijk van de bronnen en formaten. Als u dit probleem tegenkomt, klikt u op de knop Stoppen en schakelt u het selectievakje Deze website inschakelen uit om alle adblocking-systemen onmiddellijk uit te schakelen. U kunt dit ook uitschakelen vanuit uw adblocker en de pagina's bijwerken die de inhoud of artikelen bevatten die u mogelijk wilt controleren en lezen. Als alles goed is gedaan, blijft u de inhoud normaal lezen.

Houd er rekening mee dat Adblock Plus niet garandeert dat alle pop-upadvertenties worden geblokkeerd in uw Google Chrome-browser, maar dat deze de meeste van hen opvangt. Er zijn bedrijven en merken die op de witte lijst staan ​​en die zwaar betalen om hun advertenties niet te laten beïnvloeden door de adblockers. Gelukkig betalen de bedrijven zelden voor dergelijke pop-upadvertenties; het betekent dat u bijna alle advertenties van uw sites en webbrowsers kunt uitschakelen.

Alternatief: Poper Blocker Pro:

Poper Blocker Proper is een alternatief voor Adblock Plus. Het is een uitstekende tool, die niet goedkoop is. Als u een eenvoudig maar prachtig programma wilt dat niet van invloed is op veel pop-upadvertenties en alleen specifieke pop-ups target, raden we u aan Poper Ad Blocker te proberen. Het zorgt ervoor dat u ons snel een melding geeft over het al dan niet blokkeren van een bepaalde pop-up en u hiermee veel tijd kunt besparen. Bovendien kunnen we met de meldingen de pop-upadvertenties blokkeren of verwijderen die we in de toekomst niet meer willen zien.

November 29, 2017