Back to Question Center
0

Semalt presenteert belangrijke soorten filters voor Google Analytics

1 answers:

De Google Analytics-filters zijn een uitstekende manier om de gegevens in alle paginaweergaven van uw website te wijzigen en aan te passen. Ze kunnen worden gebruikt om informatie op te nemen en uit te sluiten en om daadwerkelijke wijzigingen aan te brengen in hoe de gegevens eruitzien in uw Google Analytics-rapporten. Bovendien helpen de filters ons de informatie zodanig te transformeren dat de onbewerkte vorm wordt gewijzigd in de uitgelijnde vorm en beantwoordt aan de verwachtingen van de gebruikers. Het resultaat is dat u voldoende kansen krijgt om uw bedrijf te laten groeien op internet en dat Google Analytics filters van één paginaweergave naar een andere kan toepassen, zodat het bouncepercentage van uw site in grote mate afneemt. Nadat de gegevens volledig zijn verwerkt, kunt u de eindresultaten in de UI-rapporten van uw Google Analytics-account bekijken - pneumatici nordexx come sono.

Ivan Konovalov, the Semalt Customer Success Manager, beschrijft hieronder de belangrijkste typen Google Analytics-filters:

Spambotfilter

De eerste categorie is een spambotfilter. Het is het meest fantastische en ongelooflijke type en het is eenvoudig om op de pagina Instellingen bekijken te kijken. Hiervoor moet je de admin-sectie bezoeken en op zoek gaan naar de Bot-filteroptie. Klik op die optie en maak filters voor alle verdachte IP-adressen. Zorg ervoor dat je de spiders en bots met deze optie verwijdert en vink het selectievakje Activeren aan voordat je het venster sluit. De spambotfilters helpen u om bots en spiders te verwijderen en zorgen voor de kwaliteit van uw websiteverkeer .

Interne IP's uitsluiten

Een andere mogelijkheid is dat u de interne IP's en alle IP-adressen die u verdacht acht, uitsluit van uw Google Analytics-account. Ga naar het account en open de View Settings Hier ziet u de optie Filter maken waarop u moet klikken om nieuwe filters voor uw site te maken.

Eerst moet u beslissen of u nieuwe filters wilt bouwen of de vorige filters op uw site wilt toepassen. Als u eenmaal hebt besloten, is de volgende optie om een ​​voldoende aantal filters te hebben en deze op zoveel mogelijk pagina's toe te passen. Klik op de optie Selecteren zodra u de filters hebt gemaakt en het is tijd om ze op uw site toe te passen. Ondertussen is het belangrijk om het verschil te kennen tussen voorgedefinieerde filters en aangepaste filters. Voor uw gemak willen we u vertellen dat vooraf ingestelde filters de specifieke typen sjablonen zijn die u kunt gebruiken om automatisch filters te maken. Aan de andere kant kunt u met de aangepaste filters de instellingen van uw filters aanpassen en wijzigen voordat ze worden geactiveerd.

Forceer elke URL naar kleine letters

Het is een belangrijke stap en mag niet ten koste van alles worden genegeerd. U moet de URL's van hoofdletters naar kleine letters forceren en hun instellingen aanpassen volgens de regels en voorschriften van Google Analytics. Als u voldoende pagina's met verschillende URL's heeft, moet u ze zo snel mogelijk naar een lagere map converteren. Laat ze niet verschijnen in de resultaten van de zoekmachine tot of tenzij je ze hebt verlaagd.

Slotgedachten

Nadat u de bovenstaande instellingen hebt aangepast en de filters dienovereenkomstig hebt toegepast, begint de kwaliteit van uw websiteverkeer te verbeteren. De filters moeten alleen op de site worden geïmplementeerd als deze wordt getroffen door verdachte of anonieme IP-adressen. Anders is het niet nodig om deze filters te activeren.

November 29, 2017