Back to Question Center
0

Semalt presenteert een stapsgewijze handleiding voor SEO

1 answers:

Meer dan twee miljoen blogposts worden elke dag gepubliceerd. Het is dus onmogelijk voor u om te overleven op het internet als u uw bezoekers geen goede dingen te lezen geeft. Oliver King, de Semalt Customer Success Manager, zegt dat je je blog alleen succesvol kunt maken als je artikelen goed geschreven zijn en veel informatie bevatten. Verschillende bloggers weten niets van SEO. In de wereld waar meer dan negentig procent online ervaringen beginnen met zoekmachine s, is verschijnen op de eerste pagina van Google alleen mogelijk als je de SEO op de juiste manier hebt gedaan.

Wat is SEO?

Zoekmachineoptimalisatie is een proces waarbij enkele technieken en methoden zijn betrokken om uw website zichtbaar te maken in de resultaten van de zoekmachine. Deze technieken zijn al dan niet betaald en zorgen voor de geloofwaardigheid en zichtbaarheid van uw site binnen enkele maanden. SEO of zoekmachineoptimalisatie draait helemaal om het optimaliseren van uw site en de inhoud, zodat de zoekmachines het indexeren om in hun resultaten weer te geven. Het is belangrijk om SEO uit te voeren zodat de zoekmachines een betere positie aan uw site kunnen geven. Als u bijvoorbeeld een artikel hebt geschreven over het bereiden van noedels, wilt u dat de zoekmachines het laten zien aan iedereen die op zoek is naar de zinnen 'noedels' en 'noodlesrecepten'. Met zoekmachineoptimalisatie is het mogelijk om uw artikel zichtbaar te maken en veel verkeer te krijgen.

Overzicht

Nu is de vraag hoe de zoekmachines uw artikelen of website rangschikken? Meer dan 90% online ervaringen beginnen met zoekmachines, meer dan 65% mensen gebruiken Google om dat te doen. eerste stap is om uw site te optimaliseren voor zoekresultaten van Google. Als u online wat geld wilt verdienen, moet u kwalitatieve blogposts schrijven en relevante zoekwoorden erin opnemen. Bovendien zou u uw artikelen, productrecensies of nieuws moeten linken. berichten op andere pagina's die zichtbaar zijn in de zoekresultaten van Google.

White Hat vs. Black Hat

Voordat u met SEO begint, is het belangrijk om het verschil te kennen tussen SEO en witte hoed SEO . Het is veilig om te zeggen dat zoekmachineoptimalisatie een game-wisselaar is, maar je zou de juiste strategieën moeten gebruiken. Als u voor een lange termijn een goede rang voor uw site wilt, moet u zich richten op white hat SEO en zich richten op het optimaliseren van uw inhoud, alleen voor de zoekmachines. White hat SEO is een techniek om een ​​duurzaam online bedrijf op te bouwen, terwijl Black Hat SEO een illegale methode is die je website snel zal verpesten in de zoekresultaten van de zoekmachine.

On-Page SEO versus Off-Page SEO

SEO op de pagina omvat het gebruik van trefwoorden, het schrijven van metatags, een metabeschrijving en het optimaliseren van uw inhoud en koppen voor de resultaten van zoekmachines. Off-page SEO is wanneer u de links van uw site opbouwt via gastposts, een aantal reacties op uw blogberichten ontvangt en lezers van sociale media-netwerken betrekt.

Conclusie

Uiteindelijk zou ik willen zeggen dat u kwaliteitsinhoud moet schrijven en het kopiëren van andermans werk moet vermijden. Dit levert niet het gewenste resultaat op en de zoekmachines zullen uw website op de zwarte lijst zetten. Het is misschien niet mogelijk om uw inhoud eenvoudig te optimaliseren; je zou profielen voor sociale media moeten maken om meer en meer mensen aan te trekken en om de algehele prestaties van je site te verbeteren.

November 29, 2017
Semalt presenteert een stapsgewijze handleiding voor SEO
Reply