Back to Question Center
0

Semalt presenteert eenvoudige manieren om miljoenen Twitter-volgers aan te trekken

1 answers:

Als je serieus bezig bent veel volgers op Twitter te krijgen, ben je op de juiste plek. Hier gaat Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager van Semalt , een aantal fantastische manieren vertellen om meer en meer Twitter-volgers te krijgen.

Maak een boeiende bio

Meestal zullen mensen je herkennen aan je biografie en je profielfoto. Daarom moet je een aansprekende en meeslepende bio maken om steeds meer mensen op je Twitter-profiel te krijgen. Je biografiebox moet de wereld alle basisdingen over je persoonlijkheid, familie en professionele leven vertellen. Hier zou je 160 tekens moeten schrijven en jezelf op indrukwekkende wijze beschrijven - εφημερευοντα φαρμακεια κυριακη. Gebruik veel ruimtes en bedek alle basisbegrippen van je leven om mensen aan te moedigen je te volgen.

Upload een echte foto van jezelf

Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat het voor nieuwe accounts niet mogelijk is om echte afbeeldingen te uploaden. Maar als uw account ouder is dan zes maanden, moet u uw foto uploaden en de wereld op de hoogte stellen van uw persoonlijkheid en uiterlijk. Mensen op Twitter worden aangetrokken door profielen met boeiende foto's, dus u mag nooit vreemde of saaie selfies uploaden, omdat dit uw algehele reputatie kan schaden.

Antwoord aan tweets publiekelijk

Je moet niet verlegen zijn om belangrijke dingen openbaar te bespreken. In feite zou het geweldig zijn als je openlijk tweets reageert en een paar vrienden tagt om ze bij de discussies te betrekken. t publiekelijk reageren op tweets, je krijgt misschien niet veel volgers en kan de online geloofwaardigheid van je site niet vergroten. Het is belangrijk om de instellingen naar je Twitter-account te veranderen en de gesprekken openbaar te houden. Tegelijkertijd moet je geen goedkope of stomme woorden gebruiken terwijl je iets belangrijks met je volgers bespreekt, laat de wereld zien wat je denkt of zegt als gewone tweets.

Volg experts en vind beroemde pagina's leuk

Je zou moeten overwegen om experts op Twitter te volgen en zoals populaire pagina's. Tag anderen vooral beroemdheden in je berichten om je aantal volgers te vergroten. Door de juiste mensen te volgen, kunt u er zeker van zijn dat u online wordt opgemerkt en kunt u een discussie starten om uw aantal volgers op Twitter te vergroten.

Er is niets om je zorgen over te maken als sommige mensen je ontvoeren, maar je kunt genoeg volgers krijgen door boeiende inhoud te delen en goede dingen te bespreken op Twitter.

Mensen helpen online

Je zou mensen op Twitter moeten helpen om je aantal volgers te vergroten. Communiceer met anderen en probeer je best hun problemen op te lossen; houd alles bezig met gesprekken en verdien geld op sociale media met behulp van uw site en advertenties. Tijdens het online werken, als u ziet dat iemand uw hulp nodig heeft, moet u klaar staan ​​om hen te helpen.

Conclusie

Last but not least, zou u vaak moeten tweeten, zodat mensen zich aangetrokken voelen tot uw Twitter-account. Deel vrijwel dagelijks inhoud van content en informatieve dingen, want dit is de enige manier om binnen een paar dagen veel volgers op Twitter te krijgen. Het is niet nodig om nep-volgers te krijgen, omdat ze geen goede leads of een bedrijf online zouden krijgen.

November 29, 2017