Back to Question Center
0

Semalt - Soorten zoekwoorden die u tijdens SEO-campagne moet slagen

1 answers:

Andrew Dyhan, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services, werkt in dit artikel de drie soorten zoekwoorden uit die u moet opnemen in uw SEO-campagne .

Algemene zoekwoorden

Evenzo, zoals de titel voorstelt, zijn dit uitzonderlijk generieke, niet-specifieke termen waarnaar webgebruikers op zoek zijn. Woorden zoals 'digitale camera's' worden als een algemene term beschouwd. Bij het opbouwen van een natuurlijk zoeksysteem, vermijden we gewoonlijk dergelijke voorwaarden omdat ze uitzonderlijk gefocust zijn en niet voldoende specifiek zijn voor de inhoud die op een website aanwezig is. In elk geval moet uw site, als het kan dat u kunt classificeren voor een generieke term, een eerlijke hoeveelheid klanten van dat zoekwoord krijgen - novalac ha best price. Conversies voor die termijn kunnen enigszins laag zijn omdat een klant uw website bezoekt voor een uitzonderlijk niet-specifiek algemeen onderwerp en niets overdreven specifiek.

In elk geval voert u een AdWords-marketinginterventie uit..Het is goed om enkele van deze algemene zoekwoorden op te nemen om ervoor te zorgen dat elke open kans wordt geadresseerd. Vanwege het gefocuste idee van een generiek zoekwoord, zullen de kosten per klik hoger zijn. Als de kans groot is dat de advertentie goed scoort en goede promotiepunten krijgt van Google, kan er goed verkeer volgen. Op dezelfde manier als bij organisch zoeken, zodra een klant op de site komt via de zoekmachine, zijn conversies ongetwijfeld laag voor dit zoekwoord.

Algemene termen zijn een intense keuze om te zoeken naar. Ik geef er de voorkeur aan om op een strategische afstand te blijven tenzij ik de juiste site heb met de juiste inhoud en het juiste promotiebudget erachter.

Brede zoekwoorden

Brede zoekwoorden vormen het centrum van website-optimalisatie. Als u doorgaat met brede zoekwoorden, levert dit veel verkeer op met beperkte concurrentie. Een breed zoekwoord voor zoeken heeft specifieke inhoud waarnaar ze op zoek zijn en voor dit soort termen is een normale mate van conversie mogelijk.

Deze trefwoorden zijn gepast temidden van dingen en worden gesuggereerd vanwege de directe klikfrequentie en rivaliteit / kosten. Een website die vertrouwt op het overheersende deel van de inhoud rond dit soort termen zou wenselijk moeten presteren.

Lange staart-trefwoorden

De long tail-trefwoorden zijn het laatste waar je naar moet kijken. Bijvoorbeeld: "hoe zou ik de opening op mijn digitale T3I geavanceerde camera instellen" zou worden beschouwd als een lang sleutelwoord. Ze zullen niet de grootste verkeersdrivers voor uw website zijn, maar in het geval dat u op zoek bent naar een lang staartwoord, krijgt u activiteit vanwege de bijzondere aard en de lage concurrentie.

November 29, 2017