Back to Question Center
0

Semalt: start verwijzingspam uit Google Analytics nu meteen

1 answers:

Veel mensen vinden vreemde verwijzingen opduiken in hun Google Analytics-rapporten. Heb je hetzelfde probleem? Ongetwijfeld zijn tonnen bezoeken aan uw website onwaar, omdat die mensen door uw marketeers nooit naar uw site worden doorverwezen.

Als u niet begrijpt hoe Google Analytics werkt, raakt u misschien in de war over de informatie en rapporten die u elke dag ontvangt. Google Analytics organiseert uw verkeer en verdeelt het in verschillende categorieën, op basis van de IP-adressen en bronnen. Sommige spammingbedrijven deconstrueren uw Google Analytics-bestanden en tonen valse resultaten. Ze sturen niet-echt verkeer naar uw website via meerdere bronnen - information poster maker.

Jack Miller, Senior Customer Success Manager van Semalt , legt hier uit hoe u zich kunt beschermen tegen verwijzingsspam in Google Analytics.

Verwijzingsspam verwijderen uit Google Analytics

De domme bedrijven die spammen krijgen de UA-code uit het JavaScript van uw Google Analytics-account. Vervolgens voegen ze deze code in de server in en doen ze alsof ze je echte bezoeken sturen. Uw rapporten zullen bijgevolg daadwerkelijke bezoeken tonen die niet echt zijn.

Het is slecht omdat ze uw site nooit naar iemand hebben verwezen en de bezoeken die u ontvangt niet legitiem zijn. Met andere woorden, we kunnen zeggen dat u nooit leads zult krijgen en uw producten en services niet kunt verkopen vanwege deze valse bezoeken. Eerlijk gezegd moet u de referral-spam uit uw Google Analytics-rapporten verwijderen vóór de search engine s ban en bestraft uw website.

Google heeft een aantal tips, strategieën en tactieken geïntroduceerd om de websites te redden. U kunt eenvoudig de verwijzingsspam en de verdachte IP-adressen blokkeren door filters te maken. Aangezien u geen echte bezoeken heeft ontvangen, zullen spammers uw site waarschijnlijk hacken en grote schade aanrichten aan uw Google Analytics-rapporten. Volgens een schatting worden websites met meer dan 12 procent elk jaar vanwege dit probleem bestraft.

Segmenten creëren in Google Analytics die verwijzingsspam kunnen blokkeren

U kunt segmenten in het Google Analytics-account maken door het gedeelte Weergave te openen dat bestaat uit rapporten die u mogelijk wilt gebruiken. Hier moet je naar het tabblad Rapport gaan en de rapporten openen die je wilt bewerken of wijzigen. Dat is de plek waar u segmenten moet maken door op de optie Segment maken te klikken. Vergeet niet om alle segmenten een naam te geven om verwarring in de toekomst te voorkomen. Nadat de segmenten met succes zijn gemaakt, slaat u de volgende stap op om de wijzigingen op te slaan. U moet het venster niet sluiten voordat u al deze wijzigingen hebt opgeslagen.

Laatste gedachten

Het is mogelijk dat we elke dag van talloze bezoeken genieten. Maar als u een SEO of een spammingbedrijf hebt ingehuurd, bestaat de kans dat zij u op de een of andere manier bedriegen. Ze kunnen nep-plug-ins en scripts op uw server plaatsen, evenals WordPress. Het gebruik van hun service is riskant omdat uw bedrijf op internet bestraft kan worden.

Als u online succes wilt behalen, moet u nooit de moeite nemen om hun diensten te gebruiken. Onthoud altijd dat ze u geen echte bezoeken geven maar referral-spam. Tijdens de daadwerkelijke bezoeken worden enkele van uw producten gekocht en de scripts die ze in uw Google Analytics-account invoegen, kunnen ertoe leiden dat uw site een leven lang wordt verbannen.

November 29, 2017
Semalt: start verwijzingspam uit Google Analytics nu meteen
Reply