Back to Question Center
0

Semalt: tien trucs om online aanwezigheid te verbeteren

1 answers:

Een van de manieren om zakelijk succes te verzekeren, is een online aanwezigheid omdat meer dan 85% van de zoekopdrachten naar producten en diensten online gebeurt. Ivan Konovalov, de Semalt Customer Success Manager, presenteert u de volgende checklist voor een succesvolle online aanwezigheid.

1. Personas

Begrijp eerst de doelpersoon voor uw campagne. Het betekent dat je menselijke attributen moet toevoegen aan een digitale marketing beschrijving of doel - high tech companies in portland oregon. Het zou helpen om de verschillende persona te groeperen met behulp van vergelijkbare kenmerken, zoals motivators, pijnpunten, wensen, persoonlijkheden, doelen of gewoonten. Ze creëren minder marktdoelen, waardoor digitale marketing eenvoudiger, goedkoper en efficiënter wordt.

2. Customer Journey Mapping.

Customer journey mapping wordt door marketeers gebruikt om hen te helpen het bedrijf te begrijpen vanuit het perspectief van de consument en de interacties die zij met het bedrijf maken. Met een dergelijke aanpak is het eenvoudig om tijdens elke interactie vast te stellen wat de behoeften van de klant zijn, hoe deze te verbeteren en of de dienstverlening moet worden verbeterd.

3. Strategische inhoud

Het is absoluut noodzakelijk dat alle websitecontent zeer boeiend is en tijdig wordt geleverd om klanten aan te trekken. Marketeers mogen geen advertenties plaatsen voor gebruikers die producten kopen die ze misschien niet kennen. Geef ze in de eerste plaats wat informatie over uw producten of diensten en gebruik een kalender om de inhoud consistent te verspreiden.

4. Inhoud bijwerken

Klanten willen enthousiast zijn en dat is de reden waarom ze uw site zullen bezoeken. Als de inhoud bij elke bezoek hetzelfde is, zullen ze zich verveeld raken bij het bezoeken, wat resulteert in verkeersdaling, wat geen goede zaak is. Inhoudsupdates moeten afhangen van de behoeften en voorkeuren van uw doelgroep. Zorg er echter wel voor dat u elke zes tot twaalf maanden het website-ontwerp bijwerkt om ervoor te zorgen dat het bij de huidige trends blijft.

5. Gebruikerservaring

Gebruikerservaring is vooral gericht op hoe mensen omgaan met het digitale product. Een bedrijfseigenaar kan een site hebben die er goed uitziet maar niet weet hoe deze moet worden gebruikt. Hij of zij doet niets voor zijn winstgevendheid Ten eerste, het creëren van een geweldige gebruikerservaring vereist inzicht in het publiek. Analytics kan informatie verschaffen over de meest bezochte pagina's en hoe gebruikers door de site navigeren.

6. SEO

Het is van groot belang dat het bedrijf goed scoort bij de zoekmachine s, aangezien meer dan 80% van de moderne kopers zoekmachines gebruiken om hun producten te vinden. SEO (Search Engine Optimization) helpt klanten naar het bedrijf te leiden, temidden van anderen in de branche. Men kan de pay-per-click (PPC) -techniek gebruiken, maar organische zoekresultaten van SEO zijn nog 8,5 keer effectiever.

7. Sociale media

Integratie van sociale media met digitale marketing kan aanzienlijke voordelen bieden, zoals merkherkenning, loyaliteit, succespercentages en verbetering van klantinzichten. Maak echter niet zomaar een oud account aan. Zorg ervoor dat de berichten kort zijn om ze meer deelbaar te maken en trefwoorden om hun zichtbaarheid te vergroten. Maak gebruik van hoogwaardige foto's om het merk onder de aandacht te brengen en regelmatig nieuwe te testen om te zien welke de klanten het meest aanspreken. Inhoud op infographics en video's is ook informatief en gemakkelijk te begrijpen. Bovendien is het geweldige content om te delen.

8. Communiceer met het publiek

Veel mensen wenden zich tot sociale platforms voor klantenservice. De meeste van deze behoeften en vragen worden uiteindelijk genegeerd. Maak een punt van reageren op opmerkingen en feedback van consumenten en laat hen weten dat u luistert. Bijgevolg zullen anderen hun ervaringen met het aangeboden product of de aangeboden diensten willen delen. Bedank iedereen die een bericht op de site deelt altijd of iedereen die op een bericht reageert om het gesprek voort te zetten.

9. Sociale adverteren

Een succesvolle campagne voor sociale media moet een doel hebben, socialemediaposten gebruiken om de betaalde sociale advertenties te beta-testen, zorg ervoor dat de advertenties elke drie tot vijf dagen worden gerouleerd en zorg ervoor dat deze voor mobiel is geoptimaliseerd.

10. Mobiel Vriendelijk

Meer dan 65% van al het gebruik van digitale media gebeurt op mobiele apparaten. Het is daarom noodzakelijk om deze markt te veroveren om waarde toe te voegen aan de site. Zorg ervoor dat uw site een responsief ontwerp heeft dat optimaal is voor elke schermresolutie.

November 29, 2017