Back to Question Center
0

Semalt: voordelen en nadelen van het gebruik van Black Hat SEO-strategieën

1 answers:

Voorkomen van concurrenten met behulp van zwarte hoed SEO-strategieën is mogelijk. Internetmarketeers kunnen SEO-tactieken van Black Hat gebruiken om hoger te scoren, conversaties te verhogen en meer verkeer aan te trekken zonder de richtlijnen van Google te schenden. Daarom, wat is Black Hat SEO? De term 'zwarte hoed' duidt agressieve SEO-tactieken aan die in strijd zijn met de best practices en richtlijnen van de zoekmachine (bijvoorbeeld Google) - owner of mobile number in lebanon. De meest herkenbare kenmerken van Black Hat SEO zijn de enige focus op het manipuleren van rankings en zoekmachines en het negeren van gebruikers.

De Black Hat SEO maakt gebruik van benaderingen zoals keyword stuffing, contentautomatisering en artikel-spinning om inhoud van lage kwaliteit te positioneren en rankings in de zoekmachines te manipuleren. Daarnaast gebruikt Black Hat SEO gelaagde linkbuilding , linkwielen, doorway-pagina's en cloak-koppelingen. Google heeft uiteindelijk Black Hat-praktijken aangepakt en betrapt door een update te publiceren naar Google Panda (ranking-algoritme), ook wel Google Penguin genoemd. Sindsdien wordt elke site die black hat-technieken gebruikt gestraft door Google. In dit opzicht kan het organische verkeer van een site omhooggeschoten worden door black hat SEO-tactieken op te nemen in campagnes voor het opbouwen van links, maar in een white hat-benadering. Igor Gamanenko, the Semalt Customer Success Manager, biedt u een kijkje in de volgende black hat-tactieken:

Tactiek één: Link Wheels

Linkwielen bereikten een doorbraak als een linkbuilding-tactiek een paar jaar geleden..Bovendien prezen in deze periode enkele gerenommeerde white hat SEO-specialisten het vermogen van linkwielen om de rangorde van een website in Google te beïnvloeden. De zwarte hoeden maakten gebruik van linkwielen om de sterkte van de gegenereerde links te vergroten, met als effect dat de webpagina's hoger in de resultaten van de zoekmachine werden voortgestuwd. Het idee achter linkwielen is eenvoudig: een patroon van websites maken die van de ene site naar de andere linken, inclusief de hoofdpagina van de ontwikkelaar. Elke webpagina in het wiel schakelt vervolgens de volgende spaak in. Koppelingswielen vormen een gesloten systeem. Vandaar dat de autoriteit van de links voortdurend blijft groeien en uiteindelijk een sterkere link naar de hoofdwebsite leidt.

Tactiek twee: Blended link-gebouw

Het gebouw met de gemengde link is een strategie die het idee om veel links te plaatsen om de rangorde van een website te verbeteren, intrekt. De belangrijkste truc van deze strategie is om een ​​verwijzing in een website te midden van andere webpagina's op te nemen in zeer gezaghebbende links zoals New York Times. Op deze manier kan een site-eigenaar zoekmachines voor de gek houden om hun websites op dezelfde manier te behandelen als andere websites, waardoor ze hogere rangen krijgen.

Tactiek drie: gelaagde Link-Building

De strategie maakt gebruik van het concept om meer gezaghebbende pagina's aan elkaar te koppelen als backlinks, zoals het bouwen van gemengde links. De methode is echter eenvoudiger omdat een site-eigenaar koppelingen naar de bestaande webpagina's kan maken om hun ranglijst en autoriteit te verbeteren. De SEO-teams voor zwarte hoeden maken lagen van koppelingen met elke koppeling die naar de vorige verwijst en uiteindelijk de backlink versterken.

Tactiek vier: contact slopen

Zwarte hoeden kunnen toepassingen zoals Scrapebox gebruiken om het internet te doorzoeken op zoek naar alles van inhoud tot trefwoorden en de contactgegevens van de webmaster. De informatie wordt gebruikt bij het verzenden van geautomatiseerde koppelingsverzoeken en het bouwen van gespeelde schendingen van de inhoud. Met behulp van sloophulpmiddelen kunnen gebruikers een site analyseren voor technische SEO-problemen.

Conclusie

Er zijn veel fijne kneepjes betrokken bij het proces van linkbuilding. Dit omvat de te volgen stappen in het uitbreiden van het linkprofiel. Om concurrenten voor te blijven, zou een online marketeer Black Hat SEO moeten gebruiken, maar dan op een witte hoed.

November 29, 2017