Back to Question Center
0

Semalt waarschuwt voor 8 gevaarlijke Black Hat SEO-technieken

1 answers:

SEO-technieken moeten voldoen aan een reeks regels die zijn vastgesteld door de zoekmachines . Niettemin zijn er die personen (spammers) die graag hun best doen om organisch verkeer naar hun sites te halen. Ze doen dit door de regels van de zoekmachines te overtreden met praktijken die algemeen bekend staan ​​als Black Hat - goscope surface book.

Michael Brown, een topprofessional van Semalt , definieert er een paar om veilig te blijven:

1. Betaalde links

Gebruikers kunnen links kopen op basis van informatie, zoals hoe het scoort, en het verkeer dat het ontvangt, om ook hoge rankings te krijgen. Het is vrij gemakkelijk uit te voeren, omdat iemand niet meer te maken heeft met de inhoudskwaliteit van de link nadat deze klaar is met de transactie. Aangezien zoekmachines zoals Google sterk afhankelijk zijn van anchor-teksten om sites te rangschikken, kunnen klanten er ook voor kiezen om er een te kopen op basis van hun voorkeuren.

2. Spam Reacties

Het is hun bedoeling om een ​​gratis backlink naar de site van de spammer te maken en geen SEO-voordelen te bieden. Open blogs zonder kwaliteitscontrole zijn gemakkelijke doelen voor spamachtige opmerkingen. Het laat een negatieve indruk achter bij de mensen die de site bezoeken, waardoor hun ervaring afneemt. Ze kunnen dan geen waardevolle opmerkingen achterlaten, omdat de blog onprofessioneel of verwaarloosd lijkt te zijn.

3. Dubbele inhoud

Het is een "copy and paste" -techniek die wordt gebruikt om op elkaar lijkende inhoud in verschillende domeinen te verspreiden. Zoekmachines geven de voorkeur aan unieke inhoud en duplicatie doet alleen maar afbreuk aan de kans dat de site hoog scoort. Gebruikers verwachten geen vergelijkbare inhoud te vinden op verschillende links in een Google-vermelding..Het vermindert hun ervaring en daarom wordt het gecategoriseerd als zwarte hoed. Duplicatie kan ook op een enkel domein voorkomen. Meestal is dit meestal te wijten aan het gebrek aan kennis. Canonieke tags helpen bij het identificeren van een originele versie van een bericht, waardoor andere kopieën onzichtbaar zijn voor de Google crawl-bot.

4. Artikel draaien

Het is een vorm van duplicatie waarbij marketeers wijzigingen in een document aanbrengen om het te laten lijken alsof het een nieuw of uniek middel is om plagiaatgereedschappen te omzeilen. Het wint aan populariteit, ondanks dat het past in de context van geplagieerde inhoud.

5. Cloaking

Cloaking is een tactiek die wordt gebruikt om inhoud of URL's aan de gebruiker te leveren, die volledig verschilt van wat de spiders van zoekmachines indexeren. Het tricks de zoekmachine om het hoog te rangschikken op de SERP terwijl het verstrekken van irrelevante informatie aan de bezoeker.

6. Deuropeningspagina's

Dit zijn op zoekwoord geoptimaliseerde bestemmingspagina's die gebruikers van een gekozen resultaat naar een andere bestemming leiden met niet-gerelateerde informatie. Ze richten zich op het rangschikken van hoog voor specifieke vragen.

7. Trefwoord vulling

Hier zullen website-eigenaren hun inhoud opvullen met een meerderheid van de hooggeplaatste zoekwoorden om hun kansen te vergroten om zichtbaar te zijn op de SERP, en dus zoveel mogelijk organisch verkeer mogelijk te maken. Door zoekwoorden te vullen, zien berichten er echter onnatuurlijk en niet gebruiksvriendelijk uit.

8. Onzichtbare tekst

De methode houdt in dat een reeks sleutelwoorden op een witte achtergrond wordt geplaatst, waardoor ze onzichtbaar voor de bezoeker worden. Het zijn alleen de zoekmachines die ze kunnen vinden, crawlen en indexeren.

Consequences

Mensen die hun toevlucht nemen tot het gebruik van black hat-technieken, houden geen rekening met het hoge risico dat aan hen is verbonden, omdat ze hoe dan ook worden ontdekt. Het resulteert in sancties, of in het slechtste geval, zoekmachines die verbieden dat de site ooit op de SERP verschijnt.

November 29, 2017