Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Plugin Cost - Bruikbare tips

1 answers:

Een aangepaste WordPress-plug-in heeft zijn unieke ontwerp, specifieke functionaliteit en bepaalde functies die precies bij uw bedrijf passen. Er zijn honderden tot duizenden gratis en premium plug-ins, maar een aangepaste WordPress-plug-in heeft geen alternatief aangezien u deze kunt bewerken en de functies kunt verbeteren volgens uw vereisten en verwachtingen. Hoewel het vrij moeilijk is om de klanten op het internet te benaderen, kunt u nog steeds prachtige WordPress-plug-ins maken en uw verkopen verhogen - preco de oculos oakley.

Ross Barber, een topspecialist van Semalt Digital Services, concentreert zich op het feit dat bedrijven en ontwikkelaars begrijpen dat de gebruikers niet willen betalen voor WordPress-plug-ins. Daarom zijn de meeste plug-ins standaard en gratis, wat betekent dat u ze onmiddellijk kunt downloaden, installeren en activeren. Verschillende webontwikkelaars en ingenieurs bieden elegante oplossingen voor uw problemen met plug-ins, en de prijzen zijn duidelijk hoog. Op basis van uw zakelijke vereisten kunt u de gratis plug-ins of de betaalde versies kiezen.

Begrijp de prijzen van WordPress plug-ins

Elke aangepaste WordPress-plug-in is gebouwd voor de individuele klant en de kosten variëren afhankelijk van hoeveel tijd de auteur heeft gekost om deze te bouwen. De WordPress-plug-ins zijn er in een groot bereik en hun prijzen variëren van bedrijf tot bedrijf..De prijs van plug-ins is de functie van twee hoofdzaken: de ontwikkelaar die een bepaalde plug-in heeft ontwikkeld en de tijd die hij heeft genomen om zijn plug-in te maken en te lanceren zonder de kwaliteit in gevaar te brengen. Als u de WordPress nieuw bent en niets weet van de plug-ins en hun prijzen, moet u rekening houden met de volgende punten:

1. Vraag rond en krijg een schatting van de complexiteit van uw WordPress-plug-in:

Allereerst moet je rondvragen om de schattingen te krijgen van hoe de plug-ins werken en hoe complex ze zijn. Om erachter te komen hoe ingewikkeld uw WordPress-plug-in is, is er geen vervanging voor IT-experts. Als u alles over de ontwikkelaar weet en een idee hebt van het aantal plug-ins dat hij al heeft gelanceerd, kunt u eenvoudig de kosten of prijs van een plug-in schatten. Hiertoe kunt u online lid worden van de officiële WordPress-forums, WordPress-subreddits en WordPress-groepen. Stel vragen en neem contact op met de senioren om te weten hoeveel een plug-in u gaat kosten en welke de beste auteurs in deze branche zijn.

2. De tarieven van een aangepaste WordPress-plug-in

Het is duidelijk dat de tarieven van de aangepaste WordPress-plug-ins variëren en afhankelijk zijn van het aantal positieve recensies en opmerkingen dat ze hebben ontvangen. Over het algemeen begrijpen WordPress-experts en ontwikkelaars dat de prijzen niet hetzelfde kunnen zijn als verschillende plug-ins bedoeld zijn om verschillende taken uit te voeren.

3. In het algemeen lezen

Probeer de complexiteit van de aangepaste WordPress-plug-in te begrijpen voordat u de prijs schat. Hoe complexer een plug-in is, des te hoger zijn de tarieven. De plug-ins die u op uw WordPress-account ziet, voeren het beperkte aantal functies uit en hebben niet veel functies. En als u een professionele website heeft of als u binnen een mum van tijd uw bedrijf wilt laten groeien, moet u nooit op die gratis plug-ins vertrouwen en in plaats daarvan de aangepaste WordPress-plug-ins kiezen die u iets kosten van $ 10 tot $ 900.

November 29, 2017