Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Plugin Cost - Bruikbare tips

1 answers:

Een aangepaste WordPress-plug-in heeft zijn unieke ontwerp, specifieke functionaliteit en bepaalde functies die precies bij uw bedrijf passen. Er zijn honderden tot duizenden gratis en premium plug-ins, maar een aangepaste WordPress-plug-in heeft geen alternatief aangezien u deze kunt bewerken en de functies kunt verbeteren volgens uw vereisten en verwachtingen. Hoewel het vrij moeilijk is om de klanten op het internet te benaderen, kunt u nog steeds prachtige WordPress-plug-ins maken en uw verkopen verhogen.

Ross Barber, een topspecialist van Semalt Digital Services, concentreert zich op het feit dat bedrijven en ontwikkelaars begrijpen dat de gebruikers niet willen betalen voor WordPress-plug-ins - small office network wiring. Daarom zijn de meeste plug-ins standaard en gratis, wat betekent dat u ze onmiddellijk kunt downloaden, installeren en activeren. Verschillende webontwikkelaars en ingenieurs bieden elegante oplossingen voor uw problemen met plug-ins, en de prijzen zijn duidelijk hoog. Op basis van uw zakelijke vereisten kunt u de gratis plug-ins of de betaalde versies kiezen.

Begrijp de prijzen van WordPress plug-ins

Elke aangepaste WordPress-plug-in is gebouwd voor de individuele klant en de kosten variëren afhankelijk van hoeveel tijd de auteur heeft gekost om deze te bouwen. De WordPress-plug-ins zijn er in een groot bereik en hun prijzen variëren van bedrijf tot bedrijf..De prijs van plug-ins is de functie van twee hoofdzaken: de ontwikkelaar die een bepaalde plug-in heeft ontwikkeld en de tijd die hij heeft genomen om zijn plug-in te maken en te lanceren zonder de kwaliteit in gevaar te brengen. Als u de WordPress nieuw bent en niets weet van de plug-ins en hun prijzen, moet u rekening houden met de volgende punten:

1. Vraag rond en krijg een schatting van de complexiteit van uw WordPress-plug-in:

Allereerst moet je rondvragen om de schattingen te krijgen van hoe de plug-ins werken en hoe complex ze zijn. Om erachter te komen hoe ingewikkeld uw WordPress-plug-in is, is er geen vervanging voor IT-experts. Als u alles over de ontwikkelaar weet en een idee hebt van het aantal plug-ins dat hij al heeft gelanceerd, kunt u eenvoudig de kosten of prijs van een plug-in schatten. Hiertoe kunt u online lid worden van de officiële WordPress-forums, WordPress-subreddits en WordPress-groepen. Stel vragen en neem contact op met de senioren om te weten hoeveel een plug-in u gaat kosten en welke de beste auteurs in deze branche zijn.

2. De tarieven van een aangepaste WordPress-plug-in

Het is duidelijk dat de tarieven van de aangepaste WordPress-plug-ins variëren en afhankelijk zijn van het aantal positieve recensies en opmerkingen dat ze hebben ontvangen. Over het algemeen begrijpen WordPress-experts en ontwikkelaars dat de prijzen niet hetzelfde kunnen zijn als verschillende plug-ins bedoeld zijn om verschillende taken uit te voeren.

3. In het algemeen lezen

Probeer de complexiteit van de aangepaste WordPress-plug-in te begrijpen voordat u de prijs schat. Hoe complexer een plug-in is, des te hoger zijn de tarieven. De plug-ins die u op uw WordPress-account ziet, voeren het beperkte aantal functies uit en hebben niet veel functies. En als u een professionele website heeft of als u binnen een mum van tijd uw bedrijf wilt laten groeien, moet u nooit op die gratis plug-ins vertrouwen en in plaats daarvan de aangepaste WordPress-plug-ins kiezen die u iets kosten van $ 10 tot $ 900.

November 29, 2017