Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Thema's die u moet kennen

1 answers:

Het selecteren van het juiste WordPress-thema is een van de moeilijkste keuzes die u zult maken voor uw website of blog. Een van de beste functies van WordPress-thema's is dat u uw site een professionele en verbeterde uitstraling kunt geven en geen expertise nodig hebt om een ​​website te ontwikkelen of te ontwerpen. De WordPress-thema's geven een goede indruk van uw inhoud op de lezers en veranderen de manier waarop uw webpagina's worden weergegeven. De thema's kunnen de sites of blogs er anders uit laten zien met een simpele klik.

Naast het controleren van het algehele uiterlijk van uw site of blog, spelen de WordPress-thema's een cruciale of belangrijke rol in SEO (zoekmachineoptimalisatie) - sensors used in plc. SEO is een proces van het optimaliseren of stimuleren van uw site of blog zodat deze goed scoort op de pagina's met zoekresultaten van zoekmachines (SERP's). Google, Bing en Yahoo geven de voorkeur aan websites met geweldige thema's en rangschikken ze voor een verscheidenheid aan zoekwoorden. U kunt eenvoudig inkomsten genereren met uw site en binnen een paar weken organisch verkeer genereren.

Oliver King, een vooraanstaand expert van Semalt , schetst dat er drie hoofdtypen WordPress-thema's zijn:

1. Premium WordPress-thema's:

De premium WordPress-thema's zijn van hoge kwaliteit en zijn ontwikkeld door de beste auteurs of grote bedrijven. Je zou iets moeten betalen om toegang te krijgen tot die thema's, hun widgets, menu's en alle opties. De premium thema's kosten ons iets van $ 50 tot $ 500 per website en hebben een licentie..Ze bieden de volgende voordelen aan op de websites:

  • Hoogwaardige codes
  • SEO is gemakkelijk gemaakt
  • Implementeer de geavanceerde, beste en nieuwste webstandaarden
  • De premiethema's zijn sterk geoptimaliseerd en presteren goed
  • Ze zijn flexibeler dan de gratis thema's en bieden de gebruikers volledige ondersteuning

2. Gratis WordPress-thema's:

Het is veilig om te vermelden dat er duizenden gratis WordPress-thema's op het internet zijn. Het beste deel is dat u niets hoeft te betalen om toegang te krijgen tot de thema's en ze direct kunt installeren en activeren. Deze thema's zijn aanwezig in de thema-map Wordpress en zijn er in verschillende tinten, ontwerpen en lay-outs. Een van de grootste nadelen van de gratis thema's is dat ze u niet kunnen helpen uw website op een betere manier te verbeteren. Professionele ontwikkelaars hebben de thema's ontworpen en online beschikbaar gesteld, maar er zijn slechts een paar opties om van te profiteren.

Aangezien de WordPress-thema's een aanzienlijke impact hebben op uw website, SEO, bouncepercentage, de prestaties en de uitbreidbaarheid van uw blog, moet u de premiumthema's de voorkeur geven aan de gratis WordPress-thema's. Als je niet genoeg geld hebt om premium-thema's te kopen, kun je Twenty Thirteen of Twenty Twelve proberen, de twee beste gratis WordPress-thema's.

3. Aangepaste WordPress-thema's:

De aangepaste WordPress-thema's staan ​​vooral bekend om hun unieke en verfijnde uiterlijk. Voor deze thema's hebt u toegang tot online winkels nodig met hun specifieke functies. De aangepaste thema's zijn ontwikkeld voor de professionele sites of merken door ontwikkelaars en ontwerpers tegen een hoge vergoeding. Ze bieden veel opties en flexibiliteit, maar deze functies zijn beperkt tot de gebruikers die hun vergoeding hebben betaald.

Een van de grootste minpunten is dat de aangepaste thema's vrij duur zijn, variërend van $ 600 tot $ 6.500, afhankelijk van hoe bekwaam en beroemd een ontwerper is. De beste voorbeelden zijn aangepaste thema House of Rose en aangepaste thema Side Income.

November 29, 2017