Back to Question Center
0

SEO-gids van Semalt - Soorten zoekmachine succesfactoren

1 answers:

In het periodiek systeem van factoren die van invloed zijn op het succes van SEO, staat dat er drie grote groepen zijn: on-page SEO, off-page SEO en overtredingen. Binnen elk van de genoemde groepen zijn andere subgroepen die Oliver King, de Customer Success Manager van Semalt , zal toelichten. De subgroepen bevatten factoren die van belang zijn voor het succes van de SEO-campagne.

SEO-factorcombinaties

Er is geen enkele factor voor SEO die de eigenaar van de website een hoge rang in de zoekmachines garandeert - giti radial icepro. Door ervoor te zorgen dat men een geweldige HTML-titel heeft, wordt de pagina niet goed gerangschikt als deze geen vervolginhoud bevat. Je hebt misschien heel veel links, maar als ze niet terug leiden naar kwaliteit en boeiende inhoud, hebben ze geen zin. Het betekent dat je verschillende positieve factoren moet combineren om de kans op succes te vergroten. Hoe meer de negatieve factoren, hoe slechter de kansen.

Succesfactoren op de pagina

Dit zijn de factoren die binnen de controle van de eigenaar of de ontwikkelaars liggen. De eigenaar van de website moet rekening houden met de inhoud die ze publiceren, de HTML-aanwijzingen die ze gebruiken om zowel de zoekmachines als de gebruikers te helpen de relevantie te bepalen. Ook moet men ervoor zorgen dat de architectuur van de site gemak en navigatie biedt en het werk van de zoekmachines niet hinderen.

Succesfactoren buiten de pagina

De uitgever heeft geen directe invloed op deze factoren. Zoekmachines maken meestal gebruik van de off-page factoren, omdat ze hebben vastgesteld dat het vertrouwen op de uitgever alleen niet de beste ervaring opleverde voor de gebruikers en bezoekers..Een voorbeeld zijn die site-eigenaren die proberen zichzelf relevanter te maken dan ze in werkelijkheid zijn. Er zijn veel websites die zoekmachines moeten doorzoeken. Kijken naar de factoren ter plaatse is niet genoeg om te bepalen of de pagina's die hoog op de SERP staan ​​het beste zijn of niet. Online gebruikers doen ook verschillende zoekopdrachten die de zoekmachines onderzoeken om hun tactiek te diversifiëren.

SEO-overtredingen en rangschikkingen

Het primaire doel van de zoekmachines is ervoor te zorgen dat mensen hun positie in de zoekresultaten verbeteren. Ze bieden verschillende nuttige bronnen om ervoor te zorgen dat ze de beste resultaten bereiken. Zoveel als het bereiken van ideale zoekrangschikkingen is hun doel, er zijn mensen die technieken gebruiken die als 'zwarte hoed' of 'spam' worden beschouwd en die bedoeld zijn om een ​​site meer te laten lijken dan wat ze in werkelijkheid is. Er zijn bepaalde straffen voor websites die dit kunnen doen. Het worstcasescenario is dat ze in de totaliteit worden verbannen door te crawlen door zoekmachines. Een overtreding is meestal elke activiteit die is bedoeld om zoekmachines te misleiden om te kruipen of om het begrip van wat relevant of gezaghebbend is te manipuleren.

Weging Doorzoekingsfactoren

Factoren staan ​​tussen 1 en 3. Mensen moeten aandacht schenken aan de factoren met een score van 3. Die van 1 of 2 zijn niet noodzakelijkerwijs betekenisloos. Het is alleen dat ze minder belangrijk zijn. Overtredingen wegen ook, maar in negatieve cijfers.

"Ontbrekende" SEO-factoren

Sommige ervaren SEO's vragen zich misschien af ​​waarom sommige signalen niet worden weergegeven. De reden die Google heeft gegeven, is dat sommige daarvan niet zo belangrijk zijn. Er zijn bijvoorbeeld meer dan 200 signalen die door Google worden gebruikt en meer dan 10.000 sub-signalen. Het idee is niet om ervoor te zorgen dat ze elk van deze signalen omvatten. Ultra-specifiek zijn kan problemen veroorzaken voor de zoekmachines.

November 29, 2017