Back to Question Center
0

Tips voor Social Media Marketing van Semalt die u moet kennen

1 answers:

Als u een klein en nieuw bedrijf leidt, bestaat de kans dat u de aanwezigheid van sociale media negeert. En als u meer dan genoeg tijd doorbrengt op websites zoals Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn en Google+, verzekert Nik Chaykovskiy, de Semalt -deskundige, u dat deze sites u veel voordelen zullen opleveren met tijd. Het is dus belangrijk om de sociale media-sites verstandig te kiezen en enige tijd door te brengen in hun beheer. Hoeveel tijd u besteedt, bepaalt hoeveel weergaven uw website krijgt en hoeveel producten u online kunt verkopen. Facebook en Twitter zijn twee belangrijke sociale medianetwerken, waar persoonlijke en merkblootstellingen van groot belang zijn. Vandaag hebben we een aantal social-media marketingtips gedeeld voor elke kleine zakenman.

Facebook

Tijdens het gebruik van Facebook moet u pagina's maken, lid worden van communities en meer en meer mensen betrekken via Facebook-advertenties. Dit gaat u niet veel kosten, maar uw doelgroep zal absoluut alles te weten komen over uw merk en uw bedrijf. De eerste stap is om uw bedrijfspagina te maken en deze door Facebook te laten verifiëren. Zorg ervoor dat je het vult met veel boeiende inhoud en schrijf kwaliteitsartikelen over je merken. Deel de pagina in de communities en vraag anderen om het leuk te vinden..De volgende stap is om contentstrategieën voor Facebook te maken en artikelen te posten wanneer de meeste van je fans online zijn. Het zou geweldig zijn als je de berichten plant en een maximale belichting krijgt, vooral tijdens de piekuren.

Twitter

Tijdens het gebruik van Twitter zou het je doel moeten zijn om veel volgers te krijgen en juiste hashtags in te voegen om dat mogelijk te maken. Twitter is een van de beste manieren om te communiceren en te communiceren met de wereld. Als uw tweets viral gaan, bent u verzekerd van een uitstekende online aanwezigheid. Het eerste om het mogelijk te maken, is om je bio op de juiste manier te maken. Voer je naam, profielfoto in en schrijf iets over jezelf met een link naar je merk. De volgende stap is om mensen te kiezen die je wilt volgen en hen vragen om je terug te volgen. Herhaal dit proces elke dag en zorg ervoor dat u uw publiek altijd geïnteresseerd houdt. Als je enkele boeiende en nuttige dingen op Twitter deelt, zijn er kansen dat je binnen een paar dagen voldoende volgers zou krijgen.

LinkedIn

LinkedIn is het derde meest bekende en verbazingwekkende platform voor sociale media. Hier komen werkzoekenden en zakenmensen dagelijks samen. Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat LinkedIn je digitale CV is. Hier zou je moeten schrijven over je persoonlijke en professionele ervaring, opleidingsachtergrond en proberen contact te leggen met een groot aantal mensen. Hoe meer mensen u verbindt, hoe hoger uw kansen om online te worden ingehuurd. Zelfs wanneer je een bedrijf op LinkedIn doet en promoot, kun je gemakkelijk exposure krijgen op basis van het aantal connecties en volgers dat je hebt. Promoot uw inhoud hier regelmatig en deel bijna dagelijks boeiende dingen.

November 29, 2017
Tips voor Social Media Marketing van Semalt die u moet kennen
Reply