Back to Question Center
0

Twitter-aanwezigheid opbouwen met Semalt

1 answers:

Wilt u een aanwezigheid opbouwen op sociale media, met name Twitter? Een solide basis zou zeker veel tijd en inspanningen vergen, maar Twitter is een uitzonderlijk en verbazingwekkend platform om dat mogelijk te maken. U kunt uw merk vestigen of uw aantal weergaven vergroten door steeds meer connecties en volgers op Twitter te krijgen. In deze post gaat Artem Abgarian, de Semalt Senior Customer Success Manager, vertellen hoe je aan de slag kunt gaan met Twitter-marketing.

Voltooi uw profiel

Het allereerste dat u hoeft te doen, is uw Twitter-profiel invullen - небольшой офис продажа. Laat me u vertellen dat dit de eerste stap is om een ​​merk te maken en de wereld op de hoogte te stellen van uw aanwezigheid op internet en op sociale media. Houd er altijd rekening mee dat Twitter haar gebruikers links naar hun profielen laat opnemen, dus dit is de gouden kans voor u om uw websitekoppeling of affiliate programmalinks in uw profiel toe te voegen, zodat mensen u op een betere manier kunnen herkennen. Bovendien moet u een professioneel uitziende afbeelding toevoegen aan uw profiel, zodat gebruikers een idee krijgen van wie u bent.

Kom in contact met mensen in uw niche

Zodra u uw profiel hebt voltooid, is de volgende stap om contact te maken met mensen in uw branche of niche. Om te achterhalen wie aan uw branche of vakgebied gerelateerd is, moet u Twitter-analyses controleren en op de knop Volgers klikken om de lijst met die personen te bekijken. Bovendien kunt u handmatig zoeken naar mensen in Twitter-zoekresultaten en hun profielen controleren voordat u verbinding met hen maakt..Een eenvoudige manier om contact te maken met influencers is door ze bijna dagelijks in je tweets te taggen. U moet een aantal vragen stellen en uw best doen om steeds meer mensen aan te trekken zodat zij naar voren komen en uw vragen kunnen beantwoorden.

Bepaal de beste tijden om te tweeten

Op basis van de niche en locaties van uw volgers, kunt u de beste tijd voor tweets bepalen. Probeer een paar Twitter-tools te gebruiken om het mogelijk te maken. Twittersphere is bijvoorbeeld een goede tool die belooft u de nodige informatie te geven over wanneer uw volgers online zijn en wat de beste tijd is voor tweets.

Waardevolle content delen

Twitter biedt ons veel opties en ideeën voor het delen van inhoud. U kunt van hen profiteren om uw aantal weergaven te vergroten. Het is erg belangrijk om waardevolle inhoud te delen en uw volgers enige tijd te geven om uw inhoud te lezen en verspreiden. Communiceer één keer per dag met hen en beantwoord hun vragen op basis van de inhoud die je op Twitter hebt gedeeld.

Neem deel aan Twitter-chats

Twitterchat is een optie om met anderen te communiceren en uw dingen te organiseren. Je zou ervan moeten profiteren en je aantal volgers vergroten. TweetReports is een uitstekende en gratis te gebruiken Twitter-chatoptie die je helpt deel te nemen aan sociale mediachats. Je kunt de lijst uitbreiden of verkleinen om te communiceren met je volgers en ze tot je fans te maken.

Met het bovenstaande in gedachten, kunt u veel Twitter-volgers krijgen en uw merkbekendheid in hoge mate vergroten.

November 29, 2017