Back to Question Center
0

Verwijzing Spamverwijdering verklaard door Semalt Expert

1 answers:

Ongetwijfeld is verwijzingspam een ​​groot probleem geworden. Als u niet bekend bent met deze term, kan ik u zeggen dat dit een soort verkeer is van bots die de positie van uw site in de resultaten van de zoekmachine kunnen beschadigen. Dit nepverkeer is ontworpen om de rangorde van hackerswebsites te verbeteren, terwijl ze druk bezig blijven om je op internet te zetten. Het bouncepercentage is altijd hoog met verwijzingsspam en de statistieken van uw site in Google Analytics worden nooit goed weergegeven omdat niemand uw site bezoekt, maar wel bots.

Julia Vashneva, de Senior Customer Success Manager van Semalt , werkt in dit verband enkele praktische oplossingen uit - laminate cherry tables.

Waarom is verwijzingspam een ​​groot probleem?

Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat referentiespam een ​​groot probleem is en uw website-analyse met zinloze gegevens op de schop neemt. Het is een echte verspilling van tijd en je moet wel eens gehoord hebben van sites die een slechte positie op het internet innemen. Het is behoorlijk frustrerend om een ​​site te bouwen, de zoekmachine-optimalisatie uit te voeren en toch slechte posities in de resultaten van de zoekmachine te krijgen.

Het is altijd problematisch om van referral-spam af te komen, maar het enige dat u ter plekke kunt doen, is filters maken in Google Analytics..Door daar filters te maken, kunt u de spam-IP-adressen toevoegen en verwijzingsspammers zoals buttons-for-website verwijderen. Dit alles zal uiteindelijk de rangorde van uw site verbeteren. Maak zoveel mogelijk filters om te voorkomen dat uw site wordt geruïneerd op internet. Met behulp van filters kunt u voorkomen dat doorverwijzingsspam uw site op internet beschadigt en de IP-adressen blokkeert die u problematisch vindt.

Verwijdering van spam stoppen

Als u verwijzingsspam wilt stoppen, moet u eerst filters maken. Als dit niet voor u werkt, kunt u specifieke codes invoegen in de .htaccess-bestanden. Deze codes worden verstrekt in uw Google Analytics-accounts en u zou uw site moeten registreren om toegang te krijgen tot dit soort codes.

Deflecting

De derde techniek is doorbuiging. Een deflector stuurt het verkeer terug naar hun bronnen en u kunt voorkomen dat hits van slechte kwaliteit binnenkomen. Experts hebben beweerd dat deze methode betrouwbaar is, omdat hiermee het uiterlijk van bots en virussen op uw site kan worden voorkomen. U zou enkele kaarten moeten maken voordat u deze optie in uw account activeert.

WordPress-plug-ins

Wordpress biedt zijn gebruikers veel plug-ins die de komst van spam en nepverkeer naar uw site kunnen voorkomen. Voor verschillende webmasters is buttons-voor-website een van de slechtste websites. Het is een manier om de positie van hun site op internet te ruïneren. Maar de blocker-plug-ins zijn momenteel over de hele wereld erg in trek. Ze zijn beschikbaar in WordPress en kunnen binnen enkele seconden worden geïnstalleerd en geactiveerd. U moet een betrouwbare blocker-plug-in kiezen en deze installeren om de zichtbaarheid en geloofwaardigheid van uw website op internet te verbeteren.

November 29, 2017