Back to Question Center
0

Vier soorten SEO-inhoud die de verkoop zal stimuleren

1 answers:

Een belangrijk ingrediënt voor elke SEO-strategie is een kwalitatief hoogwaardige inhoud en site-eigenaren moeten voortdurend werken aan het maken en publiceren van uitstekende inhoud. Internetgebruikers worden op een site gehouden door wat hun aandacht trekt, en hetzelfde moedigt hen aan om hun contactgegevens achter te laten.

Heb je ooit nagedacht over wat voor soort inhoud het meest geschikt is voor een bedrijf en hoe kan dit worden verbeterd? Expert, Max Bell, , deelt een aantal strategieën om digitale marketeers te helpen bij het ontwikkelen van een concrete inhoudsmarketingtactiek op website-statistieken en bezoekersinformatie. Nadat een website-eigenaar een beoordeling van de huidige prestaties van een site heeft verkregen, kan hij tegen lage kosten vier inhoudstypen produceren, maar met een grote impact op de siteprestaties.

Blogs zijn vooral het meest voor de hand liggende type website-inhoud. Blogs bieden diepgaand onderwijs over verschillende onderwerpen in een formaat dat boeiend is, uiterst nuttig voor het bedrijf en gericht op zoekwoorden - servidores dedicados baratos portugal the man. Blogs brengen gezag, vaardigheid en ervaring van zaken over het onderwerp over. TechClient ontdekte dat 82% van de Amerikaanse klanten informatie en advies vertrouwt van blogs en 62% van de consumenten heeft een bestelling geplaatst op basis van blogposts.

Ten tweede, infographics zijn een geweldige inhoudstool om een ​​bedrijfs-SEO te stimuleren. Er zijn situaties waarin het efficiënter is om een ​​reeks gegevens of een specifiek onderwerp te demonstreren dan het schrijven van langdurige inhoud. en bieden een techniek om een ​​ingewikkeld (of zelfs saai) onderwerp om te zetten in iets dat mensen kunnen genieten.infographics worden vier keer vaker gedeeld en leuk gevonden dan andere inhoudstypen, en 91% van de klanten vindt aangepaste inhoud zoals infographics buitengewoon handig.)

Ten derde zijn casestudy's een uitzonderlijke kans om de breedte en de diepgang van het bedrijfsleven en de voortgang ervan te laten zien, naast het verzamelen van gegevens uit potentiële leads. Case studies bieden kansen om berichten te controleren die betrekking hebben op bedrijven en producten of diensten. Een websitebezoeker kan toegang krijgen tot een case study door e-mail en naam te verstrekken. De casestudy wordt vervolgens gemaild naar de gebruiker en een kort bedankbericht wordt toegevoegd als een manier om hoffelijkheid te tonen.

Ten slotte is video een stuk inhoud dat in de playbook van elke marketeer moet zijn. Als een foto gelijk is aan duizend woorden, moet een video twee miljoen waard zijn. Volgens deskundigen op het gebied van digitale marketing , wordt voorspeld dat video's in 2020 tot 85% van het totale internetverkeer zullen groeien en een van de meest effectieve communicatiemethoden vormen. Video's kunnen alleen op de juiste manier een geweldige impact hebben op SEO en de website van bedrijven. SEO-experts beweren dat belangrijke tips voor het verbeteren van SEO zijn, zoals het optimaliseren van video's, het hosten van video's op de bedrijfssite en YouTube en het opnemen van videotranscripties.

November 29, 2017