Back to Question Center
0

Vraag het aan Semalt Expert: wat Google Analytics Benchmarking betekent voor bedrijven

1 answers:

Google is een van de beroemdste en invloedrijkste zoekmachines . Onlangs heeft het aangekondigd dat alle Analytics-gebruikers in de komende maanden via hun dashboard toegang kunnen krijgen tot de benchmarkingrapporten voor de industrie. Met deze rapporten hebben de webmasters inzicht in hun websites - drying grain bins. Bovendien krijgen ze een idee van wat tegenwoordig de trend is en hoe ze krachtig verkeer naar hun sites kunnen krijgen door goed te presteren in de ogen van Google.

Andrew Dyhan, de Customer Success Manager van Semalt , bekijkt hier enkele overtuigende en handige tips in dit verband.

Het klopt dat de benchmarkingsverslagen nog niet beschikbaar zijn voor alle website-eigenaren. Deze zijn echter een goede manier om informatie te verstrekken over het bouncepercentage, de sessies en de kwaliteit van uw artikelen. U kunt ook weten welk type verbroken koppelingen aanwezig is en hoe u deze kunt verbeteren. Bovendien krijgen de gebruikers een idee van de apparaten die hun bezoekers gebruiken om hun websites te controleren. Google heeft de kaarten en warmtelocaties ook aangegeven via de benchmarkrapporten om de gebruikers veel kansen te bieden om te verbeteren.

Het is belangrijk om benchmarking in te schakelen, omdat dat de enige manier is om toegang te krijgen tot de gegevens onder het gedeelte Doelgroep in uw Analytics-dashboard..Bijna alle grote webmasters gebruiken de benchmarkrapporten, waaronder Twiddy, een reisorganisatie. Het identificeert de kansen voor groei in de industrie via de benchmarkingrapporten. Volgens Twiddy CEO Ross Twiddy verkrijgen ze de resultaten met analyses en benchmarkingrapporten om een ​​idee te hebben van wat ze zouden moeten bereiken en hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in hun producten en diensten.

Benchmarking van Analytics voor uw bedrijf gebruiken

Of u nu een groot bedrijf of een kleine organisatie hebt, u moet analytische benchmarking gebruiken voor uw bedrijf. Het helpt zakenmensen zich te concentreren op wat trending is, wat het beste werkt voor hen en hoe ze hun bedrijf kunnen verbeteren en de gewenste resultaten kunnen behalen. Het zorgt er ook voor dat we accurate gegevens hebben. Bovendien kunnen we het bouncepercentage van onze sites eenvoudig analyseren en evalueren. Tot nu toe heeft Google Analytics ons veel inzicht gegeven over hoe goed onze sites presteren. Analytische benchmarking is echter een manier om te bepalen hoe we onze sites kunnen verbeteren en hoe we realistische doelen kunnen stellen.

Verbetermogelijkheden prioritiseren

Hoe vergelijkt u uw site met de anderen in de branche? Dat is waar je op moet letten. Met behulp van benchmarkrapporten kunt u snel uitvinden welke inspanningen uw site nodig heeft voor betere resultaten. Zo zou u veel tijd besparen en kunt u zich concentreren op de juiste dingen. Wanneer u toegang heeft tot deze rapporten, kunt u eenvoudig de prestaties van uw site meten en kunt u de verbeteringsmogelijkheden in hoge mate prioriteren.

Stel realistische doelen

Het is veilig om te zeggen dat benchmarkrapporten u kunnen helpen bij het stellen van de realistische doelen. Dat kan u informatie verschaffen over hoe u uzelf beter kunt vergelijken met uw collega's en hoe u ze kunt verslaan in de branche. Het is verplicht dat het bouncepercentage van uw site niet meer dan vijftig procent bedraagt. Als dit gebeurt, zijn er kansen dat u de meeste van uw bezoekers zou verliezen en dat uw positie in Google hierdoor zou kunnen worden beïnvloed.

November 29, 2017