Back to Question Center
0

Wat is Black Hat SEO? - SEO Basics van Semalt

1 answers:

In de wereld van SEO (Search Engine Optimization) waarschuwen deskundigen voor de risico's van Black Hat SEO-praktijken. Maar wat is de Black Hat SEO? Het verwijst naar de SEO-praktijken die in strijd zijn met de Webmasterregels van Google. Als een zoekmachine heeft Google webmasterrichtlijnen opgesteld voor de toegestane SEO en wat niet kan worden aanvaard in de SEO-context. Google gebruikt de zoekmachine om regels te maken die ze nuttig vinden en schending van de geschetste richtlijnen zorgt ervoor dat een site van Google wordt verwijderd - tavolini bambini. Bijgevolg kan elke SEO-expert invloed hebben op de resultaten van zoekmachines, wat geen slechte praktijk is. Google streeft ernaar elke site te vinden en de inhoud ervan exact te bepalen of waar het om gaat. Niettemin is het de taak van Google om de meest relevante websites voor zoekopdrachten te bepalen.

Jack Miller, de Semalt Senior Customer Success Manager, legt uit dat als een ontwikkelaar een site heeft over tropische bloemen, Google de optimalisatie van dergelijke sites met tropische bloemengerelateerde zoekwoorden aanmoedigt.

Praktijken van Black Hat SEO

Typisch, Black Hat SEO-praktijken omvatten backlinkschema's of -tactieken om zoekmachines zoals Google te misleiden en een site als iets anders te beschouwen dan wat het in werkelijkheid is. De volgende zijn voorbeelden van Black Hat SEO:

  • Backlinks kopen of anderszins een geldelijke betaling aanbieden voor backlinks (inclusief kortingen voor links)..
  • Koppel piramides - bouw veel koppelingen op om backlinks naar sommige andere websites te bieden.
  • Verborgen tekst invoegen op een webpagina, die bestaat uit uiterst kleine teksten die zijn opgenomen in trefwoorden, onzichtbare woorden en tekst met dezelfde kleur als de achtergrond.
  • Doorgangspagina's bouwen. Deze verwijzen naar koppelingen die bedoeld zijn om zoekmachines aan te trekken voordat gebruikers naar andere websites worden doorverwezen.
  • Het gebruik van proxyservers of het produceren van tientallen IP-adressen om een ​​website te laten lijken op veel webpagina's met als doel backlinks te krijgen.
  • Het dupliceren van inhoud van andere websites om de illusie te wekken dat een site veel updates en inhoud bevat.

De gevaren van Black Hat SEO

Er zijn twee risico's verbonden aan Black Hat SEO-praktijken. In de eerste plaats werkt Google aan het zoekalgoritme om Black Hat SEO-praktijken te elimineren. Experts beweren dat Google al succes heeft geboekt in deze onderneming. Dus, Black Hat SEO-sites lopen het risico de ranglijst te verliezen.

Het tweede en laatste gevaar heeft een kleine kans dat dit gebeurt, maar is een ernstiger gevaar. Wanneer Google een site opricht die Black Hat-SEO toepast, kunnen ze besluiten om de positie van de site drastisch te verlagen of dergelijke webpagina's volledig te verwijderen. Een verwijderde website wordt nooit weergegeven in Google-ranglijsten.

De voordelen van White Hat SEO Practices

Een site kan bouwen aan autoriteit en kracht door tijd te investeren in de White Hat SEO-tactieken die aanvaardbaar zijn voor alle zoekmachines. Een site zal langzaam stijgen naar rankings, maar zal de opgedeelde rankins.gs behouden. De SEO van de site zou ook voortkomen uit eerdere SEO-praktijken in plaats van elke keer opnieuw te beginnen. Uiteindelijk kan een site een niveau bereiken van de piek van organische zoekresultaten en de aandacht vestigen op het onderhouden van SEO. Bovendien is het houden van de hoogste ranglijst (legitiem bereikt) veel eenvoudiger dan het behalen van de rangorde.

November 29, 2017