Back to Question Center
0

Wat is de missie van Wiki? - Semalt weet het antwoord

1 answers:

Oliver King, de expert van Semalt , zegt dat Wiki dienst doet als een digitale Encyclopedie die kan bogen op een grote verscheidenheid aan onderwerpen. Het is een van de meest gebruikte websites vanwege het succes van het verstrekken van de nodige informatie. Na de creatie van de "Persoonia-terminals" heeft deze site meer dan 5 miljoen artikelen over verschillende onderwerpen. Verschillende partijen hebben een podium om hun kennis over verschillende doctrines over de hele wereld uit te drukken. Wetenschappers gebruiken Wikipedia ook om kritische wetenschappelijke ontdekkingen over te brengen.

Bovendien biedt elke inhoud op Wikipedia de nodige citaten en referenties - where can i order nembutal injectable online. Er zijn duidelijke illustraties en koppelingen en tutorials voor referentiematerialen. Mensen kunnen Wiki raadplegen om gidsen over verschillende onderwerpen te krijgen. Elke gebruiker mag overal zijn / haar gedachten over lezen, bewerken, becommentariëren en delen. Om een ​​lang verhaal kort te maken, Wikipedia is gratis voor gebruik door iedereen in de wereld. Gebruikers kunnen ook hun eigen gebruikersaccounts maken.

Van de top 35 meest populaire websites is Wikipedia de enige website zonder winstoogmerk die een enorme hostingruimte vereist. Het wordt gehost op een hostruimte van meer dan 30 terabytes. Onderzoekers schatten dat artikelen die aanwezig zijn op Wikipedia-pagina's minstens 18 miljoen referenties gebruiken. Deze verwijzingen hebben meer dan 2,5 miljard pageviews per dag. Daarom beschikt Wikipedia over een uitgebreide kennisbank die alle internationale kennisbanken overtreft. Gebruikers kunnen communiceren met Wiki om verschillende taken uit te voeren.

Wikipedia werd op 15 januari 2001 gelanceerd. Het eerste iconische uiterlijk van de traditionele pagina verscheen in november hetzelfde jaar. Wikipedia heeft in het jaar 2007 2 miljoen artikelen bereikt. In 2009 had het 3 miljoen abonnees en in 2012 4 miljoen. Een van de kernmissies is om de wereld toegang te bieden tot alle menselijke kennis!

Ondanks deze prestaties blijft Wikipedia zijn doel nastreven. Sinds de aankondiging van 5 miljoen artikelen werd verklaard dat ze meer dan 100 miljoen artikelen nodig hebben om een ​​aanzienlijk deel van hun doelen te dekken. Het verzamelen van de som van menselijke kennis op een eenvoudige website is geen eenvoudige taak om te ondernemen. In het gesprek met Liber moeten er meer artikelen zijn over andere gediversifieerde regio's in de wereld. De neiging van de website in de richting van het westen kan een belangrijk nadeel opleveren.

November 29, 2017