Back to Question Center
0

Wat is het verschil tussen WordPress.com en WordPress.org? - Semalt geeft het antwoord

1 answers:

Als u van plan bent een website te ontwikkelen, moet u het WordPress-platform kiezen om het te laten bouwen. Volgens een schatting is WordPress meer dan dertig procent van het internet en is het een van de beroemdste platforms. Het biedt tal van thema's, functies, opties en dingen om uit te kiezen. Maar voordat u voor WordPress kiest, moet u bekend zijn met het verschil tussen wordpress - cloud service provider companies.com en wordpress.org. Julia Vashneva, de Semalt Senior Customer Success Manager, heeft opgemerkt dat, hoewel het verschil klein is, je een idee moet hebben van wat je moet kiezen en hoe je een site op een betere manier kunt bouwen.

Concepten en doelstellingen

WordPress is de naam die geen introductie behoeft. Met dit stuk gereedschap worden tal van websites op een groot aantal servers op internet van stroom voorzien. In plaats van het rechtstreeks uploaden van bestanden naar de servers voor het maken van websites, kunt u WordPress gebruiken voor het maken van backend-bestanden en deze op een betere manier publiceren. Hiervoor zou je alle webpagina's moeten maken, beheren en bewerken en kwaliteitsinhoud, blogberichten en veel afbeeldingen moeten uploaden. Wordpress is een soort content management systeem van webontwikkeling-jargons. Dit openbronsysteem heeft de gebruikers veel opties en functies geboden om uit te kiezen. De tool, beter bekend als WordPress.org, is de plek waar je snel kopieën kunt maken van de software en het werk dat je hebt gedaan. Het is een programma dat door uzelf wordt gehost en u ontvangt niet de geregistreerde domeinnaam. U kunt zoveel mogelijk websites op dit platform maken zonder dat u een domeinnaam en een aparte server nodig hebt. Wordpress.com, aan de andere kant, is opgericht door Matt Mullenweg en is het eigendom van Automattic. Hier kunt u een afzonderlijke domeinnaam hebben en uw eigen website op een betere manier bouwen. WordPress.com is een professionele service, aangedreven door tal van functies..U kunt de inhoud publiceren en uw site promoten nadat u de vergoeding van een domein en het webhostingbedrijf hebt betaald.

Prijzen

Verschillende mensen onderzoeken WordPress en zoeken naar de manieren om gratis websites op te zetten, en dat is alleen mogelijk als je wordpress.org hebt. Maar als u wordpress.com gebruikt, moet u een vergoeding betalen voor zowel de domeinnaam als de hosting. Sommige bedrijven bieden hun gebruikers echter de mogelijkheid gratis subdomeinen aan te bieden, zelfs als ze wordpress.com gebruiken.

WordPress.com kan werken op een systeem van betaalde versies en heeft tal van functies. Als u op zoek bent naar een professionele website, zijn de kosten per jaar iets van $ 19 tot $ 25. U kunt uw wordpress.org-website upgraden en aangepaste ontwerpen maken. Er is een groot aantal pakketten beschikbaar en de prijzen variëren van het ene hostingbedrijf tot het andere.

Ontwerpen en thema's

Als u een gratis website op wordpress.org hebt gebruikt, zijn er kansen dat u beperkte toegang zou hebben tot ontwerpen en thema's. Maar als u een website van wordpress.com gebruikt, kunt u tal van ontwerpen en thema's kiezen om uit te kiezen. Uw website kan professioneler en verbazingwekkender worden opgebouwd met wordpress.com, en u krijgt tal van ontwerpfuncties en websitefontsoorten aangeboden.

Functies en plug-ins

Net als de ontwerpen en thema's, kun je veel functies en plug-ins in wordpress.org krijgen, terwijl wordpress.com veel meer functies biedt en de plug-ins je verwachtingen te boven gaan.

Als u eenmaal hebt besloten om een ​​website te ontwikkelen, moet u als laatste stap op zoek naar een betrouwbaar hostingbedrijf en betalen voor een website van wordpress.com.

November 29, 2017