Back to Question Center
0

Webmasters Nightmare Of hoe om te gaan met Bots - Semalt Expert

1 answers:

Net als andere veiligheidsrisico's zijn bots een groot probleem voor de webmasters geworden. Veel mensen gebruiken antimalware- en antivirusprogramma's om van deze infecties af te komen. Het uitvoeren van een softwarefirewall en weten welke soorten processen voor u geschikt zijn, zijn verplicht om uw systemen te beschermen. Maar wanneer de dingen een serieuze vorm aannemen, moet u verschillende basislijnen vergelijken om een ​​idee te hebben van wat het meest geschikt is voor uw apparaat. Het eerste dat u moet doen is uw systeem grondig controleren en evalueren om te weten of u een bot hebt gekregen of niet. Hier leest u hoe u bots kunt vinden en verwijderen - scientific drawing software.

Voer anti-malwareprogramma's uit

Het zou geweldig zijn als u anti-malware programma's gebruikt. Het vinden van dergelijke programma's op het internet is eenvoudig. Je moet hun nieuwste versie downloaden en het beste programma dat daarbij hoort, is EyeBlink. Deze software is ideaal voor kleine bedrijven. Julia Vashneva, de Semalt Senior Customer Success Manager, heeft een persoonlijke ervaring dat dit programma malware en bots gemakkelijk kan vinden en verwijderen van uw computersysteem. Veel gratis programma's en software zijn beschikbaar op internet, maar dit programma is niet gratis en je zou een vergoeding moeten betalen om toegang te krijgen tot alle functies.

Hijack downloaden

Als u niet geïnteresseerd bent in het gebruik van het bovenstaande programma, kunt u kaping van trendsecure downloaden..com of een andere vergelijkbare website. Het downloaden en installeren van deze tool kost niet veel tijd. U hoeft zich alleen maar aan te melden en een account aan te maken op de site. Zodra het account klaar is, kun je het downloaden en activeren.

Controleer de instellingen van de softwarefirewall

Controleer regelmatig de instellingen van de softwarefirewall om te zien of de applicatie correct werkt of niet. Het is belangrijk dat u regelmatig de instellingen controleert en aanpast. Wis de firewallregels en vergeet niet om de instellingen op te slaan voordat u het venster sluit.

Controleer de hostbestanden

Ga naar het C-station van uw computer en test de hostbestanden. Verschillende bots herschrijven deze hostbestanden om uw pc te misleiden om vanaf een server verbinding te maken met niet-geautoriseerde IP-adressen. U moet voorzichtig zijn tijdens het verbinden met internet en ervoor zorgen dat u alleen via een geautoriseerd en goedgekeurd IP-adres bent verbonden. Dit voorkomt dat uw computer beschadigd raakt door malware en bots. Als u iets verdachts vindt, moet u reservekopieën van de hostbestanden maken en de verdachte dingen verwijderen en uw instellingen zo snel mogelijk opslaan.

Gebruik Windows Task Manager

Gebruik Windows Taakbeheer of de Process Explorer van SysInternal om uw computer te beschermen tegen malware en bots. Hiervoor moet je eerst de bestanden op bronnen sorteren en de bots verwijderen. Bovendien moet u de IP-adressen blokkeren die er nieuw en niet-legitiem uitzien. Als de verdachte dingen blijven komen, moet je hun lijst maken en ze zo snel mogelijk van je apparaat verwijderen.

Doorzoek het web

Ten slotte kunt u op internet zoeken naar het geschikte proces om bots te verwijderen. Het verwijderen ervan is gecompliceerd voor degenen die zich niet bewust zijn van de antivirus- en antimalwareprogramma's.

November 29, 2017
Webmasters Nightmare Of hoe om te gaan met Bots - Semalt Expert
Reply