Back to Question Center
0

Zoekmachine optimalisatie - Semalt Expert

1 answers:

Zoekmachineoptimalisatie, ook wel bekend als SEO, verwijst naar de manipulatie van de zichtbaarheid van organische zoekresultaten op een website. De Semalt expert, Andrew Dyhan, biedt u een kijkje in de volgende SEO-functies:

  • Inhoudsbewerking
  • HTML-bewerking
  • Codering bewerken
  • Promotie van de site

Voorbeelden van toonaangevende zoekmachines zijn Yahoo, Google en Bing, die momenteel gebruikmaken van de SEO-strategie voor het gebruik van mobiel zoeken. Deze engines gebruiken crawlers die in staat zijn om pagina's te vinden die gekoppeld zijn aan de geïndexeerde pagina's van andere zoekmachines.

Indexering van zoekmachines

Zoekmachines die zijn geïndexeerd functioneren effectiever dan die welke dat niet zijn - cheapest places to travel in south america. Voorbeelden van zoekmachines die werden gesloten omdat ze manuele indiening en menselijke beoordeling voor redactie nodig hadden, zijn DMOZ en de Yahoo-directory. Een voorbeeld van een geïndexeerde zoekmachine is Google, die de Google Search-console gebruikt voor het maken en verzenden van XML-sitemapfeeds. Hiermee kunnen alle pagina's worden gevonden, zelfs die niet kunnen worden gevonden door links automatisch te volgen.

Crawlpreventie

Door professionele webmasters die kunnen voorkomen dat spiders toegang krijgen tot bestanden en mappen, kan worden voorkomen dat ongewenste inhoud zoekindexen bereikt. Dit wordt gedaan door een robots.txt-bestand dat zich in de hoofdmap in het domein bevindt..Een metatag wordt ook toegevoegd aan het robots.txt-bestand om de efficiëntie te verhogen.

Hoe kan een prominente website worden verhoogd?

De bekendheid van een webpagina kan op een aantal manieren worden vergroot:

  • Verknoping
  • Gebruik van inhoud met relevante zoekwoorden
  • Constante inhoudsupdate
  • Toevoeging van bepaalde relevante sleutelwoorden aan de metagegevens van een website
  • Normalisatie van URL
  • Gebruik van het canonische linkelement

SEO-technieken

SEO maakt gebruik van technieken die zijn onderverdeeld in drie groepen met de namen Black Hat, White Hat en Gray Hat. De White Hat-techniek produceert resultaten die lang duren, terwijl de Black Hat-techniek resultaten oplevert die een korte tijd duren. Bovendien is een White Hat-techniek legitiem, terwijl een Black Hat-techniek onwettig is. De Grey Hat-techniek is een combinatie van de Black and White Hat-technieken. Het is voornamelijk gebaseerd op het verbeteren van een website ranking s in plaats van de gebruikers te voorzien van de fatsoenlijke inhoud.

Marketingstrategie

SEO is inderdaad een effectief hulpmiddel! Het kan echter voor elke website worden gebruikt. Afhankelijk van een site en zijn niche en doel, is het soms beter om bepaalde internetmarketingstrategieën te gebruiken, zoals betaalde advertentiecampagnes. Het grootste verschil tussen SEO en SEM is de rangordeprioriteit van de zoekresultaten, die al dan niet betaald kunnen worden. Een SEM is prominent georiënteerd terwijl SEO op relevantie is gericht.

Juridische precedenten

Google werd in oktober 2002 vervolgd door SearchKing op grond van beweringen dat Google martelende inmenging vormde. SearchKing beweerde dat Google dit deed door spamdexing te voorkomen. In 2003 werd de zaak echter geschrapt omdat SearchKing geen claim kon indienen.

November 29, 2017